Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه: امکان دریافت نسخه اندرویدی نرم افزارهای همراه بانک و رمز ساز (OTP) بانک سپه علاوه بر سایت اینترنتی بانک از طریق برنامه کافه بازار فراهم شد.
به گزارش صدای ایران این اقدام در راستای تحقق اهداف استراتژیک بانک سپه و به منظور توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و سهولت دسترسی مشتریان بانک صورت گرفته و من‌بعد هرگونه بروز رسانی در نسخ نرم افزارهای فوق علاوه بر سایت بانک از طریق کافه بازار نیز قابل دریافت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه مهر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۹۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی

ایسنا/لرستان رئیس پلیس فتا لرستان از شناسایی و دستگیری کلاهبردار با ترفند رسید ساز جعلی خبر داد.

سرگرد حسین سپهوند امروز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی مراجعه یکی شهروندوان به پلیس فتا و اعلام این که شخصی با استفاده از رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری از وی کرده است، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: پس از تشکیل پرونده و اخذ اظهارات، شاکی ۵۳ گرم طلای خود را در بستر سایت دیوار برای فروش آگهی کرده است که شخصی با وی تماس گرفته و پس از مراجعه به محل سکونتش، یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال را از طریق همراه بانک برایش واریز که متاسفانه رسید ارائه شده جعلی بوده و مبلغی به حساب شاکی واریز نشده است.

این مقام انتظامی گفت: با اقدامات پلیسی صورت گرفته توسط کارشناسان سایبری پلیس فتا، فرد کلاهبردار در شهرستان دلفان مورد شناسایی قرار گرفته و ضمن هماهنگی با مقام قضائی دستگیر شد.

سپهوند ادامه داد: پس از انجام تحقیقات بیشتر مشخص گردید که متهم در موارد مشابهی اقدام به دو فقره کلاهبرداری دیگر با عناوین خرید طلا و تلفن همراه آیفون ۱۴ پرومکس جمعا به ارزشی بیش از ۱۸۰ میلیون تومان درفضای مجازی کرده است.

سپهوند با بیان اینکه متهم به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شده، تصریح کرد: شهروندان از هرگونه اعتماد به افراد ناشناس در فضای مجازی جدا خودداری کرده و در هنگام فروش کالا ابتدا حساب بانکی خود را چک کرده و در صورت اختلال در سامانه پیامکی حتما موجودی حساب خود را از طریق اینترنت بانک، دستگاه‌های خودپرداز یا کارتخوان بررسی و پس از حصول اطمینان از واریز وجه، کالای فروخته شده را تحویل دهند.

رئیس پلیس فتا استان لرستان خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.gov.ir  آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار، حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند و همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟